27 ožujka 2011

CroTOUR 2011 - međunarodni sajam turizma

Na Zagrebačkom Velesajmu u dvorani ''Vis – Korčula'' u srijedu 23. ožujka 2011. godine s početkom u 11 sati, 4. Međunarodni sajam turizma «Cro-Tour 2011.» svečano je otvorila premijerka Jadranka Kosor u društvu ministara Milinovića, Bajsa, Popijača i Čobankovića, kao i nekoliko državnih tajnika.

Od 23. do 26. ožujka 2011. godine, 4. Međunarodni sajam turizma «Cro-Tour 2011.» okupio je izlagače iz 11 država svijeta koje su predstavljala 131 izlagača. Među hrvatskim izlagačima predstavljene su gotovo sve važnije turističke destinacije, od kojih su na izložbenom prostoru, otok Korčulu udruženo predstavile: TZ Vela Luka, TZ Blato, TZ Smokvica, TZ Grad Korčula i TZ Lumbarda, kako bi predstavili otok Marka Pola, otok prirodnih ljepota i raznolikosti, otok dobrog vina.

Za TZ Blato, na sajmu su sudjelovali i članovi ULIPUK-a sa svojim radovima i suvenirima: Milica Padovan (lutkice u narodnoj nošnji), Mladen Romano Lipovac (mačevi od kovanog željeza), Tereza Cetinić Tale (keramika), Veljko Žuvela (drvene i metalne skulpture), Milena Borovina (kamene kućice), Vilma Cetinić (slike), Antun Žanetić Mijat (slike) i Patricija Žanetić (fotografije).


- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -

Objavljeno na drugim stranicama:

● Slubene stranice općine Blato
Turističke zajednice otoka Korčule na CROTOUR 2011 - međunarodnom sajmu turizma na Zagrebačkom Velesajmu
● Slubene stranice TZ Blato
Cro Tour 2011 - "Kraljev" govor i prezentacija otoka Korčule
● Facebook
fotografije s Cro Tour 2011 - međunarodnog sajama turizma